2011. november 30., szerda

Aprósütik blundelből



Vendégségbe mentünk, és mivel még múltkorról maradt 2 nagy adag blundel-tészta a fagyasztóban, gondoltam, hasznosítom :)
Csináltam csokis párnácskákat, meg mini fahéjas csigákat.

a csokis párnácskák töltelékéhez a következők kellenek:
3/4 dl tejszín
15 dkg étcsoki
cukor ízlés szerint

a hozzávalókat összefőzzük, majd mikor már nem annyira folyós, zacskóba töltjük, kivágjuk a végét, és így töltjük be a párnákat. a módszer egyébként úgy néz ki, hogy vágok egy hosszú csíkot, kb 10 cm széleset, végighúzom a csokitölteléket a közepén, és körécsavarom a tésztát.

200 fokon sütöttem ki őket.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...